Εταιρεία

Εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία

Η εταιρεία Procom είναι μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης κτιριακών έργων και έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της στην κατασκευή εγκαταστάσεων και έργων υποδομής, καθώς και την υψηλή τεχνογνωσία του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της, όσο και των συνεργασιών με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες, έχει τη δυνατότητα να εγγυάται για την άριστη σχέση τιμής, ποιότητας και απόδοσης σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της σημαντικά έργα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), υλοποιώντας εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας τόσο για λογαριασμό επενδυτών, όσο και για την ίδια την εταιρεία.

Στοχεύει στην υποστήριξη των ενεργειακών επενδύσεων σε όλο το φάσμα του σχεδιασμού, της εγκατάστασης , της λειτουργίας και της συντήρησης των ενεργειακών μονάδων, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα της επένδυσης και την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της.

Με μεγάλη εμπειρία σε χρηματοδοτικά προγράμματα, σημαντική τεχνογνωσία στην προαξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων και τη διαχείριση έργων από τον Αναπτυξιακό Νόμο, η Procom είναι πάντα στη διάθεσή σας.